برای آرایشگر شدن از کجا شروع کنیم؟

برای آرایشگر شدن از کجا شروع کنیم؟

اگر به شغل آرایشگری علاقمند هستید و دوست دارید آرایشگر شوید، به شما تبریک میگم، چون شغل بسیار هیجان انگیزی را انتخاب کردید، مطمئن باشید با مصاحبت افراد مختلف لذت خواهید برد، مضافا به اینکه درآمد حاصل از ارائه خدمات آرایشگری این روزها بسیار قابل توجه می باشد.

به همین جهت ما در این پست قصد داریم با پرداختن به این سوال برای آرایشگر شدن از کجا شروع کنیم، پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشیم، پس ما را تا انتهای این پست همراهی نمائید.

شاید ورود به حرفه آرایشگری ساده و آسان باشد و به تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک نیازی نباشد، اما آنچه اهمیت دارد موفقیت در حرفه آرایشگری است.

بنابراین نیاز به داشتن یک سری ملزومات از قبل دارد و فقط از روی علاقه صرف، نمی توان قدم در این مسیر گذاشت.

پیش نیاز ورود به حرفه آرایشگری

۱-داشتن اطلاعات علمی حداقل در سطح دیپلم

۲- داشتن ذوق و سلیقه هنری

۳- داشتن قوه تجسم ذهن

۴- فراگیری دیگرعلوم مرتبط از جمله نکات بهداشتی، آشنایی با ساختار مو و پوست، ارتباط با مشتری و….

۵- داشتن تلاش و پشتکار لازم

فراگیری مهارت آرایشگری

برای ورود به شغل آرایشگری باید مهارت های فنی در حرفه آرایشگری را فرا بگیرید.

بنابراین می توانید در یکی از آموزشگاههای آزاد تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در حرفه آرایشگری ثبت نام نمائید.

بعد از گذراندن دوره های پایه آرایشگری بمنظور ارتقاء مهارت می توانید دوره های پیشرفته و حتی دیگر فرصت های شغلی در حرفه آرایشگری را به منظور ارتقاء سطح در حرفه را گذرانده و به عنوان میکاپ آرتیست به یک آرایشگر حرفه ای تبدیل شوید.

با این حال باید گفت آرایشگری از حرفه های پویاست و مدام در حال یادگیری هستید و هرگز به پایان نمی رسد.

کسی که می خواهد در این حرفه اولین باشد باید یاد بگیرد یاد بگیرد یاد بگیرد.

طراحی موی سر

آرایشگرعلاوه بر فراگیری مهارت پیرایش موی سر باید توانایی طراحی مدل مو را فرا بگیرد.

در طراحی مدل موی سر آرایشگر از طریق تجزیه و تحلیل به طور جداگانه هر یک از ویژگی های مدل موی سر را مورد بررسی قرار داده و با دریافت اطلاعات خلاصه شده از نقاط ضعف و قوت مدل، مو را طراحی نموده و روش مناسب پیرایش مدل مو را انتخاب می نماید.

فراگیری مهارت طراحی مدل مو می تواند وجه تمایز آرایشگر حرفه ای با دیگر آرایشگران  باشد باید توجه داشت، زنان و مردان دارای مدل موهای متفاوتی از نظر شکل، جنس، اندازه، حجم و رنگ هستند، بنابراین آرایشگر باید توانایی مهارت برقراری توازن بین آنها برقرار نماید.

مشاوره

مشاوره در طراحی موی سر امکان برقراری ارتباط موثر آرایشگر با مشتری را فراهم می سازد.

از طریق این ارتباط است که پیرایشگر قبل از طراحی مدل مو قادر خواهد بود، با سلایق،  نیاز، و خواسته مشتریان آگاهی یابد.

اطلاع از خواسته مشتریان در مشاوره پیرایشگر را  در رسیدن به نتیجه مطلوب یاری خواهد ساخت، همچنین مجلات ،عکس و فیلم مدل مو در این زمینه می تواند بعنوان یک ابزار کمکی به پیرایشگر در درک نیاز و خواسته مشتری در مشاوره بهتر کمک نماید.

بهداشت سالن

بهداشت لازمه اساسی و پایه اصلی در حرفه آرایشگری محسوب می شود، اگر یکی از مراجعان به سالن آرایش دچار بیماری قابل انتقال باشد، می تواند در سالن آرایش به دیگران انتقال یابد.

این قبیل بیماری ها معمولا پنهان می باشند و حتی ممکن است فرد مبتلا از آن بی اطلاع باشد.

به همین جهت لازم است آرایشگر بهداشت فردی و عمومی را دقیقا رعایت نموده و دستورالعمل بهداشتی سالن را دقیقا اجراء نماید.

ویژگی موقعیت و محیط سالن آرایشگاه

مسئولیت پذیری

کلیه کارکنان و پرسنل سالن آرایش صرف نظر از هر گونه رتبه و رده ای که هستند باید پاسخ گوی تصمیم ها و پیامدهای آن باشند و برای ادای تمام مسئولیت های خویش کوشا باشند.

وقتی اشتباهی مرتکب می شوید، به آن اذعان کنید، با خودتان و با کسانی که می خواهند به شما اعتماد کنند، روراست باشید، و با تمام توان و خلوص نیت به وظایف شان عمل نماید.

ارتباط با مشتری

مدیریت ارتباط با مشتری یک راهبرد استراتژی جهت مدیریت مشتریان بمنظور بهینه کردن ارتباط سالم و در خور شخصیت والای خود و مشتریان می باشد مدیریت ارتباط با مشتری، یک نظام اطلاعاتی یک پارچه است، که برای برنامه ریزی، زمان بندی و کنترل فعالیت های قبل و بعد از ارائه خدمات سالنی و با هدف توانمندسازی مشتریان جهت تعامل از طریق ابزارهای متعدد چون شبکه های مجازی، تلفن وغیره به کار می رود.

موقعیت جغرافیایی

دسترسی آسان مشتریان به سالن آرایش در انتخاب مکان آرایشگاه باید مورد توجه قرارگیرد.

محیط

محیطی آرام و حرفه ای برای مشتریان باید در دستور کار قرار گرفته و به این ترتیب محیطی ایده ال برای مشتریان فراهم گردد.

فرصت شغلی و بازار کار

شما بعد از فراگیری مهارت های فنی و مهارت های جانبی در حرفه آرایشگری قادر خواهید بود در قالب همکاری با یکی از متصدیان آرایشگاه کار نمائید، در این نوع همکاری آرایشگر بصورت درصدی توافقی با متصدی آرایشگاه تعیین می شود و همچنین آرایشگر می تواند از متصدی سالن صندلی کار اجاره نماید.

و یا در صورت داشتن سرمایه اولیه می توانید برای خود به صورت مستقل آرایشگاه راه اندازی نمائید.

هزینه راه اندازی یک آرایشگاه برحسب بودجه ای که به این کار اختصاص می دهید، می تواند متفاوت باشد و در صورت عدم سرمایه کافی می توانید با چند آرایشگر دیگر به صورت مشترک آرایشگاهی تاسیس کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *