انتخاب شامپو مناسب برای موهای شما

انتخاب شامپو مناسب برای موهای شما

کیسه سبوم پوست سر و گرد و خاک و آلودگی های موجود در فضا موجب کثیف شدن موها شده در نتیجه موها به هم چسبیده، بد فرم شده، برای رهایی از این حالت باید موها را شست.

شامپوها، مناسب ترین شوینده های موی سر محسوب می شوند،و اگر شما بدنبال مناسب ترین شامپو برای شستشوی موهای خود هستید به شما پیشنهاد می کنیم این مقاله را بخوانید.

انواع محتلف شامپوها

بطور کلی شامپوها به سه دسته تقسیم می شوند.

۱-شامپوهای طبی و یا معالج

این شامپوها برای درمان توسط پزشک تجویز می شوند.

۲-شامپوهای تقویت کننده

این دسته از شامپوها جهت حجم و فرم دهی، تقویت و براقیت ساقه مو مورد استفاده قرار می گیرند و معمولا با توصیه کارشناس زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد.

۳-شامپو روزانه

شامپوهای روزانه براساس نوع پوست افراد(چرب، خشک و معمولی) انتخاب می شوند.

شامپوهای روزانه علاوه بر کیفیت ماده اولیه، اصول بهداشتی در خط تولید، تجهیزات ساخت و بسته بندی تفاوتهایی با یکدیگر دارند. از جمله ترکیبات بکار رفته و PH شامپو می باشد.

بنابراین باید دقت نمائیم که شوینده های قوی مثل سدیم لوریل سولفات و یا سدیم لورت سولفات در آن به کار نرفته باشد این مواد باعث خشکی و تحریک پوست سر می شوند که در نتیجه التهاب، خارش، شوره سر و یا ریزش موها را در پی خواهد داشت.

شامپو مخصوص موهای چرب

هر چند این شامپو ها باید قدرت پاک کنندگی و چربی های اضافی پوست و موهای چرب را داشته باشند ولی در عین حال نباید حاوی ترکیبات سنگین شیمیایی باشند این شامپوها باید از مواد تنظیم کننده PH پوست و مو برخوردار باشند بطوری که برای مصرف روزانه شستشوی موها مناسب باشند.

شامپو موهای خشک

موهای خشک ظاهری کدر و مات دارند، اثری از درخشندگی در این موها وجود ندارد و اغلب شکسته و وز هستند شامپوهای مناسب این دسته از موها، شامپوهایی هستند که حاوی ترکیباتی مانند روغن بادام، زیتون و سایر روغن های گیاهی و یا مواد تعدیل کننده پوست مثل بابونه، عسل و املاح معدنی می باشند، PH مناسب این دسته از شامپوها بین ۴ الی ۵ می باشد.

شامپو موهای معمولی

اگر موهایتان نه چرب است و نه خشک شما دارای موهای نرمال هستید، بنابراین از شامپو های معمولی استفاده نمائید از ویژگی اصلی شامپوهای معمولی این است که از مواد پاک کننده گی ضعیفی ساخته شده است و همچنین PH آن اسیدی بسیار بسیار ضعیف ۵/۶در مرز خنثی قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *