انواع شامپو وکاربرد آن

انواع شامپو و کاربرد آن

شامپوها بعنوان محصولات شستشو دهنده، زدودن آلودگی ها، تمیز و پاک کننده مو، بعنوان عملکرد اصلی برای انواع مختلف مو مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین با افزودن مواد مختلف در فرمولاسیون به نسبت های خاص از جمله نرم کننده، حجم دهنده، تنظیم کننده Ph ، آبرسان، حالت دهنده و درمان بعضی از اختلالات پوستی مورد استفاده قرار می گیرند.

در این میان بجز شامپوهای طبی که باید با تجویز پزشک صورت بگیرد کارشناس زیبایی و آرایشگران باید نسبت به همه شامپوهای موجود اطلاع کافی داشته و طرز کار هر یک از شامپوها را بداند.

به همین جهت در این مقاله آموزشگاه آرایشگری مردانه هنرمند به معرفی انواع شامپوها و کاربرد هر یک از آنها پرداخته است برای آشنایی با عملکرد شامپوها تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

شامپو بچه

از نظر Ph شامپو بچه در حد خنثی بوده و در تولید آن از ترکیبات سوزاننده و سولفات استفاده نمی شود به همین جهت مناسب شستشوی موی سر کودکان تهیه شده است.

شامپو پروتینه

برای تقویت موها و با توجه به در نظر گرفتن انواع پوست خشک و یا چرب به بازار عرضه می گردد.

 شامپو ضد ریزش مو

هرچند هیچ موادی نمی تواند از سطح پوست و یا ساقه مو به بدن نفوذ نماید. اما با این حال این دسته از شامپوها بدلیل داشتن ترکیبات خاص از التهاب سطح پوست جلوگیری کرده و با گرم کردن سطح پوست باعث تشدید جریان خون در آن قسمت از مویرگ ها شده و مواد مغذی از خون به ریشه موها می رسد.

به همین جهت می تواند منجر به توقف ریزش و یا رویش دوباره موها در صورتیکه ریشه مو سالم باشد می گردد.

شامپو حجم دهنده

شامپو های حجم دهنده بدلیل داشتن مواد سیلکونی بعد از شستشوی موهای نازک و کم پشت را بهم نزدیکتر کرده و در نتیجه ما موها را حجیم و پرپشت مشاهده می کنیم.

شامپو آبرسان

موهای خشک و شکننده که بیشتر مستعد آسیب دیدگی می باشند از شامپوهای با ترکیبات ملایم و یا بدون سولفات و افزودن مواد تقویتی، نرم کننده که در حین شستشوی موها مواد مغذی به ساقه مو برساند مورد استفاده قرار می گیرد.

شامپوهای ضد شوره سر

هرچند شامپو ضد شوره باید از طریق تجویز پزشک معالج صورت گیرد ولی دسته ای از این شامپوها بدون نسخه پزشک قابل خریداری هستند و میتوانند از بیماری موضعی مثل پسوریاریس و عفونتهای قارچی را درمان نمایند.

شامپو مخصوص موهای رنگ شده

برای حفظ رنگ موهای رنگ شده از این دسته از شامپوها استفاده می شود و بدلیل داشتن ترکیباتی ملایم رنگ را حفظ می کنند.

شامپوهای رنگی

برای خنثی نمودن رفله های نخواسته در رنگ کردن مو و یا شدت بخشیدن به تن رنگ در زمان رنگ آمیزی مو استفاده می شود.

شامپو قلیائی

شامپو ای است با Ph   ۵/۸ به همین جهت قدرت باز کردن کوتیکول مو را دارد و در زمان استفاده از مواد شیمیایی بر روی تارهای مو که نیاز به باز کردن کوتیکول مو است مورد استفاده قرار می گیرد.

شامپو اسیدی

بطور کلی این دسته از شامپوها بمنظور نرم کنندگی و ابریشمی شدن ساقه مو مورد استفاده قرار می گیرد و بعنوان کاندیشنر خوانده می شود اما وقتی Ph   کاندیشنرها عدد پائین را نشان می دهد یعنی بین عدد ۵/۴ و یا ۵ برای بستن کوتیکول های مو بعد از انجام عملیات شیمیایی در سالن های زیبایی و آرایشگاه مورد استفاده قرار می گیرد.

شامپو روزانه

شامپوهای روزانه بمنظور شستن موها از آلودگی ها مورد استفاده قرار می گیرد که برحسب جنس مو از قبیل موهای چرب، خشک و معمولی در بازار موجود بوده و افراد برحسب نوع مو خود از این دسته از شامپوها استفاده می کنند البته در بعضی از برندها با افزودن مواد نرم کننده و یا تقویتی عملکرد شامپوهای روزانه را بهبود می بخشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *