روش های مختلف فر کردن موی سر در سالنهای آرایشی و آرایشگاهها

فر و یا صاف بودن موها به طور کلی به دو عامل کلی بستگی دارد این دو عامل عبارتند از:

۱- ساختار طبیعی مو

در افرادی که پیوندهای سولفوری پروتئین مو قویتر باشد باعث مارپیجی شدن رشته موها شده در نتیجه شکل تارهای مو به صورت فر نمایان می شود.

۲- شرایط آب و هوایی

بطور کلی مایع کورتکس که در قسمت میانی رشته مو جای دارد در فر و یا صاف بودن موها تاثیر دارد.

به این ترتیب که جذب رطوبت و جذب گرما از ویژگی های مایع کورتکس محسوب می شود، این ویژگی در موهای مختلف متفاوت بوده بنحوی که در بعضی از موها مایع کورتکس حرارت دوست هستند و این دسته از موها بیشتر تمایل به جذب گرما را دارند، ولی در بعضی دیگر از موها مایع کورتکس به دنبال جذب رطوبت هستند.

در این گونه موها بدلیل جذب رطوبت تارهای مو سنگین تر شده و در نتیجه موها حالت فرفری بخود می گیرند این در حالی است که بسیاری از افراد بدلیل صاف بودن موهایشان علاقمند هستند موهایشان را فر نمایند، به همین جهت خدمات فر کردن مو در سالن های آرایش و آرایشگاهها به مشتریان علاقمند به فر کردن موها ارائه می گردد.

بر این اساس در واحد تولید محتوای آموزشگاه آرایشگری مردانه هنرمند مقاله زیر با نام روش های مختلف فر کردن موها تهیه و تنظیم گردیده است و در سایت آموزشگاه آرایشگری مردانه هنرمند تقدیم حضور علاقمندان به هنر آرایشگری گردد، پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

انواع روش های فر کردن مو

بطور کلی می توان گفت انواع روش های فر مو را می توان به دو دسته طبقه بندی کرد

۱-فر دائم مو

با استفاده از مواد شیمیایی انجام می شود، در روش شیمیایی فر کردن موها با استفاده از مواد پیوند های دی سولفید مو شکسته شده و شکل مو از حالت صاف به شکل فر تغییر میابد.

در این روش فر کردن موها به روش بدون بازگشت معروف است، اما این عمل شیمیایی در رویش موهای جدید هیچ نقشی نداشته و موهای جدید با ساختار قبلی یعنی همان صاف بر روی سر رویش می یابند به همین جهت با رشد جدید مو رفته رفته موها فرم فر بودن خود را از دست می دهند بنابر این فر کردن موها با مواد شیمیایی به فر شش ماهه معروف هستند.

فر شش ماهه با مواد شیمیایی به دو روش انجام می گردد:

۱-روش مستقیم

در روش مستقیم ابتدا موها را به محلول تیوگلیلولیک اسید آغشته کرده و در مرحله بعد با توجه به انتخاب نوع فر ( ریز، متوسط و درشت) نوع بیگودی را آماده کرده و دسته های مو را بدور بیگودی می پیجانیم ۲۰ دقیقه مکث کرده از چند قسمت بیگودی را باز کرده کار را چک می کنیم اگر دسته موها حالت فر گرفته باشد موها را آبکشی کرده با حوله آب موها را گرفته و مواد خنثی کننده را به موها می زنیم.

بعد از مکث مناسب بیگودی ها را باز کرده موها را شستشو داده با حوله آب موها را گرفته و با حرارت گرم باد سشوار و پنجه انگشتان  موها را خشک می کنیم در ادامه برای بهتر فرم گرفتن موها لایه های مو را به موس آغشته کرده وبه لایه های مو فرم می دهیم.

۲- روش غیر مستقیم

در روش غیرمستقیم ابتدا موها را دور بیگودی پیجیده و در مرحله بعد محلول را به موها زده و بعد از مکث لازم مراحل بعد را طبق مراحل روش اول ادامه می دهیم.

در اینجا باید یادآوری نمایم که فر کردن موها با مواد شیمیایی باید توسط کارشناس زیبایی که دوره آموزشی آن را گذرانده، انجام گردد بی توجهی به این امر ممکن است صدمات جبران ناپذیری به بافت مو بزند حتما این توصیه را جدی بگیرید.

۲- فرموقت

با استفاده حرارت و یا محصولات نگه دارنده بسته به بافت طبیعی مو به آن حالت مواج و یا فرفری می دهند، در این روش موها تا شستشو بعدی فر و حالت دار باقی می مانند که به روش فر موقت معروف است.

روش های فر موقت

استفاده از موس مو

بعد از شستشوی موها و گرفتن آب مو با حوله با کمک سشوار کمی از رطوبت موها را گرفته موس را به ساقه ی مو زده و با کمک انگشتان دست و باد سشوار موها را بصورت درهم خشک می کنند بعد از خشک شدن موها و گرفتن حالت فرفری با استفاده از فیکساتور فرم مو فیکسمی گردد.

پیجیدن موها با برس گرد

دسته های کوچک لایه های مو را جدا کرده به موها ژل زده و با برس پیج می چرخانند.

(در این روش به چند عدد برس گرد نیاز خواهید داشت ) بعد از پیجیدن موها باد گرم سشوار را به طرف لایه های پیچیده مو قرار داده تا موها خشک شوند البته با استفاده از بیگودی هم می توانید این کار را انجام دهید.

اطو مو

بعد از شستشوی موها و گرفتن آب مو با حوله ابتدا موها را با کمک باد سشوار به حالت طبیعی خشک کنید به موها موس بزنید درجه حرارت اطو مو را بر روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار داده دسته های مو را جدا کرده و دور اطو مو بپیچانید. چند لحظه نگه داشته موها را خارج کرده دسته مو بعدی را بپیچانید این عمل را تا آخرین دسته مو ادامه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *